Modele de narghilea

Fumatul la narghilea a devenit un obicei tot mai indragit in lumea intreaga si care s-a extins si in tara noastra. Tocmai de aceea, cei care doresc sa experimenteze acest tip de fumat ar trebui sa descopere diferenta dintre narghileaua traditionala si narghileaua moderna.

Narghileaua traditionala isi are radacinile in orientul indepartat, cele mai cunoscute fiind cele din Turcia, Siria si Egipt. Narghileaua clasica se remarca fata de varianta moderna prin estetica si functionalitate. Narghileaua egipteana este cel mai indragit tip si totodata cel mai des intalnit in magazine si cafenele de specialitate. Narghileaua egipteana prezinta un stil bogat de ornamentare. Vasul de sticla, piesa de rezistenta a narghilelei este pictat manual, iar furtunul metalic este dotat cu insertii din piele. Materialele de baza din componenta sa sunt cuprul sau alama. Creuzetul narghilelei egiptene este asezat in exteriorul coloanei. Narghileaua se numara printre ‘’suvenirurile’’ emblematice ale Egiptului, alaturi de bijuterii si papirusuri.

Narghileaua, instrumentul de socializare pentru popoarele din toata lumea

Traditia fumatului la narghilea in Egipt a aparut in secolul al XVII-lea. In prezent, acest tabiet completeaza rutina unei zile normale din viata poporului egiptean, oamenii obisnuind sa fumeze peste tot: pe strazi, in jurul casei, in cafenele sau chiar in masini. Narghileaua egipteana este utilizata de toata lumea drept o modalitate delicioasa de a socializa sau de a se relaxa dupa o petrecere sau dupa o masa cu familia, deoarece este o activitate care elimina orice urma de stres. Totodata, acest instrument are darul de crea un ambient prietenos si reconfortant pentru discutii serioase.

Narghileaua creata prin mijloace moderne se distinge printr-o forma aparte. Narghileaua moderna este ideala pentru fumatorii experimentati, care cunosc deja procedura de curatare si intretinere a acesteia. Narghileaua timpurilor noastre este fabricata din otel inoxidabil, silicon medical sau sticla groasa, toate acestea garantand o experienta unica si bogata a simturilor.

Narghileaua a cucerit instant si a motivat multe persoane sa renunte la fumat in favoarea ei. Narghileaua este considerata din cele mai vechi timpuri o forma relaxanta de socializare si a ramas astfel pana in prezent. Ceremonia fumatului de narghilea iti permite sa petreci timp de calitate alaturi de prieteni sau partenerii de afaceri.

Narghilele moderne si clasice pentru incepatori si persoane cu experienta

Oferta disponibila de modele de narghilea din magazinul nostru este dedicata atat incepatorilor, cat si celor care doresc sa descopere noi arome care compun farmecul infinit al narghilelei, fie ea clasica, ori moderna. Pe langa colectia unica de narghilele, iti poti completa experienta pentru un nou nivel datorita gamei de accesorii potrivite, carbuni, tutun si arome pentru toate preferintele.

Procesul de fabricatie a unei narghilele este laborios si care necesita saptamani de munca, pentru ca rezultatul pus la dispozitie publicului sa fie unul de durata. Producatorii de narghilea cauta sa optimizeze continuu manopera si creativitatea folosind materiale de calitate premium, cu proprietati anti-corozive si simplu de curatat. Doar asa, clientii au garantia unui produs practic, mai usor de manevrat decat in trecut si care confera o calatorie cu adevarat unica pentru trup si suflet.

Go to Top