• Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet  din silicon cu smoke box(nu arde aroma ,pastreaza gustul intens  al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu ) 2 Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5 Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu cu sistem de prindere fara garnitura 6  Garnitura vas 7 Cleste 8 Arc pentru furtunul din silicon 9 Filtru silentios Dimensiune 69cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor  sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet din lut glazurat vortex  cu smoke box (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu ) 2 Vas gros ,oferind stabilitate narghilelei cu sistem click. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5 2 Furtunuri din silicon lavabile(se pot spala), cu maner din aluminiu 6 Cleste 7 2Arcuri pentru furtunurile  din silicon 8 Filtru silentios   Dimensiune 70 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • O caracteristica aparte si un punct forte al acestui produs este coloana de fum "ranversabila", dispune de mai multe orificii prin care fumul este dispersat in afara. Pachetul contine: 1 Creuzet din silicon cu smoke box (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens  al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu ) 2 Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5 Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu,cu sistem inovator de prindere fara garnitura 6 1 Garnitura vas 7 Cleste 8 Arc pentru furtunul din silicon 9 Filtru silentios Dimensiune 64cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor  sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet din lut cu sita (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu) 2 Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5  2 Furtunuri din silicon lavabile(se pot spala), cu maner din aluminiu . 6 Garnitura creuzet si garnitura vas 7 Cleste 8 Filtru silentios 9  2Arcuri pentru furtunul din silicon Dimensiune 64 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet vortex cu kaloud(nu arde aroma ,pastreaza gustul intens al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu) 2 Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5  2 Furtunuri din silicon lavabile(se pot spala), cu maner din aluminiu . 6 Garnitura creuzet si garnitura vas 7 Cleste 8 Filtru silentios 9  2Arcuri pentru furtunul din silicon Dimensiune 64 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet vortex cu sita (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu) 2 Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5  2 Furtunuri din silicon lavabile(se pot spala), cu maner din aluminiu . 6 Garnitura creuzet si garnitura vas 7 Cleste 8 Filtru silentios 9  2Arcuri pentru furtunul din silicon Dimensiune 64 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet din silicon cu kaloud (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu) 2 Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5  2 Furtunuri din silicon lavabile(se pot spala), cu maner din aluminiu . 6 Garnitura creuzet si garnitura vas 7 Cleste 8 Filtru silentios 9  2Arcuri pentru furtunul din silicon Dimensiune 64 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1*Creuzet cu sita și țeava de evacuare  a caldurii in exces (nu arde aroma ,păstrează gustul intens  al aromei,durează pana la doua ore o sesiune de fumat și inlocuieste folia de aluminiu) 2*Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei. 3*Coloana de fum realizată din aluminiu gros de cea mai inaltă calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4*Tavita (se inșurubează pe coloana fixandu-se perfect) 5*Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu . 6*1Garnitura creuzet  si 1 garnitura vas 7*Cleste 8*Filtru silentios 9*Arc pentru furtunul din silicon Dimensiune 62cm ***Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos și aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispoziție clienților  sunt serie mică. Sunt lucrate cu multă atenție la detalii și cu dorința de a oferi clienților un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • Narghilea profesionala Pachetul contine: 1*Creuzet  din silicon cu smoke box (nu arde aroma ,păstrează gustul intens  al aromei,durează pana la doua ore o sesiune de fumat și inlocuieste folia de aluminiu) 2*Vas din sticla gros piramidal ,oferind stabilitate narghilelei. 3*Coloana de fum realizată din aluminiu gros de cea mai inaltă calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4*Tavita (se inșurubează pe coloana fixandu-se perfect) 5*Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu . 6*1Garnitura  vas 7*Cleste 8*Filtru silentios 9*Arc pentru furtunul din silicon Dimensiune 62cm ***Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos și aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispoziție clienților  sunt serie mică. Sunt lucrate cu multă atenție la detalii și cu dorința de a oferi clienților un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • O caracteristica aparte si un punct forte al acestui produs este coloana de fum "ranversabila", dispune de mai multe orificii prin care fumul este dispersat in afara. Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet  cu sita si teava de evacuare a caldurii in exces (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens  al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu ) 2 Vas gros ,oferind stabilitate narghilelei cu sistem click. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5 Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu 6  Cleste 7 Arc pentru furtunul din silicon 8 Garnitura creuzet si garnitura furtun 9 Filtru silentios   Dimensiune75 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor  sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • O caracteristica aparte si un punct forte al acestui produs este coloana de fum "ranversabila", dispune de mai multe orificii prin care fumul este dispersat in afara. Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet  din silicon cu smoke box (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens  al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu ) 2 Vas gros ,oferind stabilitate narghilelei cu sistem click. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5 Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu 6  Cleste 7 Arc pentru furtunul din silicon 8 Garnitura furtun 9 Filtru silentios   Dimensiune75 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor  sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .
 • O caracteristica aparte si un punct forte al acestui produs este coloana de fum "ranversabila", dispune de mai multe orificii prin care fumul este dispersat in afara. Narghilea profesionala Pachetul contine: 1 Creuzet  din silicon cu smoke box (nu arde aroma ,pastreaza gustul intens  al aromei,dureaza pana la doua ore o sesiune de fumat si inlocuieste folia de aluminiu ) 2 Vas gros ,oferind stabilitate narghilelei cu sistem click. 3 Coloana de fum realizata din aluminiu gros de cea mai inalta calitate ,finisata cu laser de mare precizie 4 Tavita (se insurubeaza pe coloana fixandu-se perfect) 5 Furtun din silicon lavabil(se poate spala), cu maner din aluminiu si sistem de prindere fara garnitura 6  Cleste 7 Arc pentru furtunul din silicon 8 Filtru silentios Dimensiune:68 cm Produse recomandate:carbuni din coaja de nuca de cocos si aroma din fructe. Produsele pe care le punem la dispozitie clientilor  sunt serie mica. Sunt lucrate cu multa atentie la detalii si cu dorinta de a oferi clientilor un produs de lux. Toate produsele noastre sunt brand inregistrat EGYPTIAN HOOKAH .

Modele de narghilea

Fumatul la narghilea a devenit un obicei tot mai indragit in lumea intreaga si care s-a extins si in tara noastra. Tocmai de aceea, cei care doresc sa experimenteze acest tip de fumat ar trebui sa descopere diferenta dintre narghileaua traditionala si narghileaua moderna.

Narghileaua traditionala isi are radacinile in orientul indepartat, cele mai cunoscute fiind cele din Turcia, Siria si Egipt. Narghileaua clasica se remarca fata de varianta moderna prin estetica si functionalitate. Narghileaua egipteana este cel mai indragit tip si totodata cel mai des intalnit in magazine si cafenele de specialitate. Narghileaua egipteana prezinta un stil bogat de ornamentare. Vasul de sticla, piesa de rezistenta a narghilelei este pictat manual, iar furtunul metalic este dotat cu insertii din piele. Materialele de baza din componenta sa sunt cuprul sau alama. Creuzetul narghilelei egiptene este asezat in exteriorul coloanei. Narghileaua se numara printre ‘’suvenirurile’’ emblematice ale Egiptului, alaturi de bijuterii si papirusuri.

Narghileaua, instrumentul de socializare pentru popoarele din toata lumea

Traditia fumatului la narghilea in Egipt a aparut in secolul al XVII-lea. In prezent, acest tabiet completeaza rutina unei zile normale din viata poporului egiptean, oamenii obisnuind sa fumeze peste tot: pe strazi, in jurul casei, in cafenele sau chiar in masini. Narghileaua egipteana este utilizata de toata lumea drept o modalitate delicioasa de a socializa sau de a se relaxa dupa o petrecere sau dupa o masa cu familia, deoarece este o activitate care elimina orice urma de stres. Totodata, acest instrument are darul de crea un ambient prietenos si reconfortant pentru discutii serioase.

Narghileaua creata prin mijloace moderne se distinge printr-o forma aparte. Narghileaua moderna este ideala pentru fumatorii experimentati, care cunosc deja procedura de curatare si intretinere a acesteia. Narghileaua timpurilor noastre este fabricata din otel inoxidabil, silicon medical sau sticla groasa, toate acestea garantand o experienta unica si bogata a simturilor.

Narghileaua a cucerit instant si a motivat multe persoane sa renunte la fumat in favoarea ei. Narghileaua este considerata din cele mai vechi timpuri o forma relaxanta de socializare si a ramas astfel pana in prezent. Ceremonia fumatului de narghilea iti permite sa petreci timp de calitate alaturi de prieteni sau partenerii de afaceri.

Narghilele moderne si clasice pentru incepatori si persoane cu experienta

Oferta disponibila de modele de narghilea din magazinul nostru este dedicata atat incepatorilor, cat si celor care doresc sa descopere noi arome care compun farmecul infinit al narghilelei, fie ea clasica, ori moderna. Pe langa colectia unica de narghilele, iti poti completa experienta pentru un nou nivel datorita gamei de accesorii potrivite, carbuni, tutun si arome pentru toate preferintele.

Procesul de fabricatie a unei narghilele este laborios si care necesita saptamani de munca, pentru ca rezultatul pus la dispozitie publicului sa fie unul de durata. Producatorii de narghilea cauta sa optimizeze continuu manopera si creativitatea folosind materiale de calitate premium, cu proprietati anti-corozive si simplu de curatat. Doar asa, clientii au garantia unui produs practic, mai usor de manevrat decat in trecut si care confera o calatorie cu adevarat unica pentru trup si suflet.

Go to Top